top of page
DSC_0211.jpg

"Van de intimiteit van de boudoir tot de stralende pracht van het moederschap,elke foto vertelt jouw unieke verhaal en legt jouw essentie vast in elk bijzonder moment."  

Fleur. Soul Boudoir

WAAROM EEN BOUDOIR OF EEN MOEDERSCHAP FOTOSHOOT ...

 

Als je op zoek bent naar een manier om jezelf uit te drukken en te vieren wie je bent, dan kan een boudoir- of zwangerschapsfotosessie iets voor jou zijn. In een boudoirsessie word je op een sensuele manier gefotografeerd, terwijl een zwangerschapssessie de prachtige reis van het moederschap vastlegt, waarbij de magische momenten van het wachten op je baby en de eerste dagen samen worden vereeuwigd.

Er zijn talloze redenen om een boudoir- of zwangerschapssessie te overwegen. Het helpt je zelfvertrouwen en zelfwaardering te vergroten. Door jezelf op een mooie en sensuele manier te zien, leer je van jezelf te houden en te waarderen wie je bent. Het is een kans om jezelf uit te drukken, je zelfvertrouwen te vergroten, je groei te tonen en trots te zijn op wie je bent.

Een boudoir- of zwangerschapssessie kan ook een fantastische manier zijn om speciale gelegenheden te vieren

De werkwijze
FLEUR SOUL BOUDOIR

"Voel je zelfverzekerd en mooi met een boudoir of moederschap fotoshoot"

Reviews

DSC_2784.jpg
Fleur Soul Boudoir.jpg

Whiyounna

Allereerst wil ik beginnen met mijn ervaring bij binnenkomst. Ik werd erg hartelijk ontvangen in een al voorbereide studio. Al snel raakten we aan de praat en werd het concept, visagie en kledingstukken besproken. De fotoshoot zelf verliep naar mijn gevoel super comfortabel en soepel. Omdat ik van mezelf een introverte persoonlijkheid heb kan het bij mij voorkomen dat ik soms verlegen word voor de camera. Echter stelde Sara me zo op mijn gerust dat ik hier al snel geen last meer van had. Dit zie je ook in de prachtige eind resultaten. Mijn gezicht expressies/ emoties en lichaamsvormen staan erg natuurlijk en oprecht in beeld. Tijdens de shoot zijn er 2 foto’s vol met expressie uitgebeeld en die zijn oprecht ook mijn twee top favoriete foto’s geworden !

Edit.jpg

Kimberley 

Sarali heeft een sterke visie in haar werk als fotografe en denkt actief mee gedurende de shoot om het optimale resultaat te bereiken. Ik voel me altijd comfortabel voor haar camera en haar constante positieve feedback zorgt voor een hoge energie tijdens de shoot. De resultaten stellen nooit teleur. Ik gun elke vrouw om samen te werken met Sarali en haar magie te ervaren. Elke vrouw verdiend mooie foto's van zichzelf.

Boudoir

Eliza Ellen

My first nude photoshoot, I confess that there was a resistance inside me, first for non-acceptance of my body and second for religion, the way we don't learn about our body is scary, and what we learn is that we should keep it only for us, and if I want it to be seen why not? The photoshoot with Sara was incredible, first because she knows how to bring out the best in us and show us how much we are capable of seeing the good in us. And by participating in this rehearsal, I can say that it was magical, a mixture of good feelings, and mainly being able to see myself and appreciate part of myself in my body, and when I saw the photos my heart was filled with joy until I revealed all the photos and put them on on my bedroom wall, so I can see myself and how much I can love myself the way I am, there are no flaws in us, that there can be freedom in your human mind, your body tip to feel all these vibrations of love for you same. Gratitude Sara for this beautiful shoot, you are amazing!

"Beleef een feest van zelfliefde door middel van moederschap of boudoir."

DSC_0268.jpg

KLEED JEZELF IN DURF 

Boudoir Fotografie 

Boudoir fotografie kan een manier zijn voor iedereen om hun eigen unieke schoonheid, persoonlijkheid, zelfvertrouwen en empowerment te vieren. Het is een manier om jezelf comfortabeler en zelfverzekerder te voelen en om je individualiteit te omarmen. Bovendien is het een kans om een ​​moment in het leven vast te leggen en voor altijd te bewaren, als een speciale herinnering.

Moederschap Fotografie 

Voor veel vrouwen is het moederschap een reis vol hoogte- en dieptepunten, uitdagingen en vreugde. Zwangerschapsfotografie biedt een unieke kans om de schoonheid van deze periode te vieren, zelfs in de meest uitdagende momenten. Elke afbeelding is een bevestiging van de kracht, moed en ongelooflijke capaciteit van het vrouwelijk lichaam om leven te creëren.

Bij ons staat het vastleggen van de essentie van het moederschap centraal. Met een gevoelige en creatieve aanpak streven we ernaar beelden te creëren die je voor altijd zult koesteren en waarderen. Neem vandaag nog contact met ons op om je zwangerschapsfotosessie te plannen en begin met het bewaren van deze kostbare momenten voor het leven.

GALLERIJN

DE EENVOUDIGE STAPPEN VAN JE BELEVENIS

Helping Hand

Ontdek

Pak je favoriete drankje erbij want we gaan lekker kletsen inspirerend!

Het begint allemaal met een kennismaking. Tijdens een WhatsApp gesprek bespreken we wat je graag uit deze  fotoshoot belevenis willen halen.

Wij helpen je met wat je het. beste mee kunt nemen naar de sessie qua kleding. 

We hebben meerdere malen telefonisch contact en bereiden zo jouw fotosessie belevenis heel persoonlijk voor.

Fotosessie

Deze fotosessie  belevenis is een ontspannen dag voor jezelf inclusief visagie en haarstyling. Een plezierige belevenis met waanzinnige beelden Je zult je een geweldig voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet. Ongeveer 2 tot 3 uur is de  fotosessie. Geniet en ontspan het is onze taak je prachtig en fotogeniek in deze  sessie vast te leggen. Wij coachen en helpen je gedurende deze sessies om het beste uit jezelf te halen.

Presentatie & Ontwerp

Het is nu tijd om te relaxen, achterover te leunen en te genieten van de première van je prachtige foto's! Het meest opwindende aspect van deze ervaring is het bekijken van al je prachtige portretten voor de allereerste keer tijdens deze presentatie! We presenteren de crème de la crème van je fotosessie. Jij hebt de vrijheid om te kiezen welke foto's je wilt en in welk formaat je ze wilt ontvangen (de meeste mensen kiezen voor een Wall-art collectie of album)

Op dezelfde dag als de fotoshoot laten we je de beste foto's zien in ons studio of online galerij. Daar kun je jouw favoriete foto's selecteren en helpen we je bij het creëren van een uniek kunstwerk dat je kunt aanschaffen.

INVESTEER IN JEZELF

bottom of page